Hirdetés

Megérkezett az Asus ROG új vezeték nélküli egere és billentyűzete



|

Lepattintható numerikus billentyűzetet, 100 millió leütést és egyéb izgalmas extrákat ígérnek az új Asus perifériák.

Hirdetés

Az Asus még az év eleji virtuális CES-en mutatta be a ROG sorozat két új darabját, a Claymore II névre keresztelt billentyűzetet és a Gladius III egeret, amik most végre meg is érkeznek a boltok polcaira. A Republic of Gamers brand tagjaiként elsősorban a gamerek, e-sportolók és streamerek vannak fókuszban, akik egy tucat izgalmas újításnak örülhetnek.

ROG Claymore II

A billentyűzet egyik extra tulajdonsága, hogy a numerikus billentyűzet lepattintható, és a billentyűzet bármelyik oldalára felhelyezhető, attól függően, hogy hogy tartjuk kényelmesebbnek. Erre kerültek a programozható gombok és a hangerőszabályzó is, a gombok alatt pedig optomechanikus RX RED switch-ek dolgoznak.

Hirdetés

Az egyedi kialakításnak köszönhetően a gombok sokkal stabillabban állnak a helyükön, az RGB LED megvilágítás pedig természetesen AURA Sync kompatibilis. A vezetékes és 2,4 GH-ez RF módban vezeték nélkül is használható billentyűzet 1ms-es inputot és 100 millió leütést ígér, a periférián található USB portba pedig további kiegészítőket, adathordozókat csatlakoztathatunk.

ROG Gladius III

A Gladius sorozat legújabb tagja rögtön két modellel támad, hiszen vezetékes és vezeték nélküli kialakításban is piacra dobják. Az új szenzor 100-26000 dpi-s érzékelője a legprecízebb, amit eddig láttunk, vezetékes és wireless módban is 1000 Hz-es polling rate-et kapunk, a beépített memóriába pedig 5 profilt is eltárolhatunk.

A Gladius III szintén mechanikus switcheket kapott, ezzel csökkentve a reakcióidőt és lehetővé téve az azonnali kattintást. A vezeték nélküli változatot kábellel, 2,4 GHz-es RF kapcsolattal, vagy Bluetooth-on keresztül is csatlakoztathatjuk egyszerre akár három különböző eszközhöz, amik közt egyetlen gombnyomással válthatunk, ami például a több gépet használó streamereknek lehet remek megoldás.

A ROG Claymore II ajánlott fogyasztói ára 280 euró, a ROG Gladius III pedig vezetékes kialakításban 90 eurós, míg vezeték nélküli változatban 110 eurós árcímkét kap majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.