Hirdetés

Megérkezett az LG 144 Hz-es, 4K-s IPS-monitora



|

A gyártó szerint a 27 hüvelykes UltraGear 27GN950 az első 4K-s IPS-paneles gamermonitor lesz, 1 milliszekundumos válaszidővel.

Hirdetés

Mostanában elég nagy a dömping gamermonitorokból, a napokban a BenQ, az Acer és a Xiaomi is mutatott újdonságot. Most pedig az LG-n a sor, amely piacra dobta a még a CES-en bemutatott 4K-s IPS gamermonitorát, a 27 hüvelykes UltraGear 27GN950-et. A Nano IPS-panel 4K-s felbontással dolgozik, és ami azt illeti, az LG szerint ez a világ első 4K-s IPS-paneles gamermonitora 1 milliszekundumos G2G válaszidővel. 

Hirdetés

Természetesen 144 Hz-es képfrissítés is jellemzi, van DisplayHDR 600-as támogatás és két HDMI port. USB-C nincs, de NVIDIA G-Sync igen, vagyis elmosódott játékmenettől nem kell tartani. 

Az új gamermonitor már Európában is kapható Észak-Amerika mellett, sajnos azonban a mostani trendeknek megfelelően nem valami olcsó. Egy korábbi termékoldal alapján 800 dollárba kerül, tehát eléggé a zsebébe kell nyúljon az, aki komolyabb, kifejezetten játékosoknak tervezett eszközökkel pakolná tele az asztalát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.