Hirdetés

Megérkeztek az ASRock Phantom Gaming videokártyái



|

Az AMD Radeon RX 500-as sorozatára épített az ASRock, amely a gamerekre és a bányászokra egyaránt koncentrál.

Hirdetés

Az ASRock immáron nem csak alaplapokkal lesz jelen a hardverpiacon, hanem videokártyákkal is. Megérkezett a Phantom Gaming széria, ami az AMD Radeon RX 500-as videokártyákra épít.

A gyártó a Phantom Gaming X Radeon RX580 8G, Radeon RX570 8G, Phantom Gaming Radeon RX560 4G/2G és Radeon RX550 4G/2G modellekkel kedveskedik a gamereknek (és a bányászoknak). 

Hirdetés

A gyártó optimális hűtést ígér, ugyanakkor érdekesség, hogy a hűtőegységek nem teljesen saját munka eredményei. A szakértők szerint a Chaintech fejlesztése köszön vissza a hűtőkben, amely többek között kínai videokártya-gyártóknak szállít. 

Érdekesség továbbá, hogy a prezentációs anyagok egy része nem is titkolja, hogy az ASRock a bányászoknak is igyekszik kedveskedni az új grafikus vezérlőkkel. Ennek ellenére mégis "Gaming" feliratú márkajelzés mellett döntött, vagyis egyszerre szeretne a játékosok és a bányászok kedvében járni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.