Hirdetés

Megint lemérték, hogy mit tud a Radeon RX Vega



|

Ezúttal a 3DMarkban tesztelték az AMD közelgő videokártyáját.

Hirdetés

Ha minden jól megy, akkor július 27-én egy nagy médiaesemény keretében, a SIGGRAPH kísérőjeként végre bemutatkozik a fogyasztóknak szánt Radeon RX Vega videokártya. Addig is azonban újabb mérési eredmények kerültek elő. 

Hirdetés

Valaki hozzáfért egy mintadarabhoz, és úgy döntött, hogy a 3DMarkban leteszteli a tudását. A GPU 1630 MHz-en ketyegett, a memória órajele 945 MHz volt. Abból derült ki, hogy tényleg RX Vega, és nem a Vega Frontier Edition, hogy 8 GB a videomemória mennyisége. 

Három tesztkör alatt az RX Vegával szerelt gép grafikus pontszáma 22 330, 22 291 és 20 949 pont lett. Ezzel nagyjából a GeForce GTX 1080 szintjén vagy az alatt mozog a videokártya, de mindenképpen a GeForce GTX 1070 fölött. 

A tesztgépben egy Intel Core i7-5960X processzor dolgozott, a videokártya driverének verziója pedig 22.19.640.2 volt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.