Hirdetés

Megint ütős memóriacsomaggal újított a G.Skill



|

SFF PC-kben válhat be igazán a világ leggyorsabb 64 GB-os SO-DIMM kitje.

Hirdetés

A G.Skill rendszeresen piacra dob olyan memóriakiteket, amelyekről el lehet mondani, hogy a világ leggyorsabbjai. Ezúttal is egy ilyen extrém csomag érkezett: ez a világ leggyorsabb 64 GB-os DDR4-es SO-DIMM kitje. 

Hirdetés

A 3466 MHz-es órajelen és CL17-17-17-37-es időzítésekkel, 1,35 volton működő kit négy darab 16 GB-os modult tartalmaz. Természetesen ezúttal is kézzel válogatott Samsung alkatrészekre alapoztak az új Ripjaws csomagnál. 

A kit elsősorban az SFF jellegű apró PC-kben előnyös, és lehetővé teszi miniatűr erőművek létrehozását. Gyakorlatilag egy cipős doboz méretében építhetünk olyan PC-t, ami bármilyen feladattal boldogul, legyen az játék vagy tartalomgyártás. 

A G.Skill több képet is mellékelt a bejelentéshez: van, amin az AIDA64 memóriás benchmarkja látható (95231 MB/s olvasási, 94856 MB/s írási és 90639 MB/s másolási értékekkel), illetve egy másikon egy több mint 6 órás teszt egy ASRock X299E-ITX/ac mini-ITX-es alaplappal és egy Intel Core i9-7900X processzorral. 

Az újdonság természetesen támogatja az Intel XMP 2.0-t a könnyű tuning érdekében. 2018 első negyedévétől lesz kapható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.