Hirdetés

Mégis jön az AMD X499-es lapkakészlete



|

Egy darabig eltemették az X499-es lapkakészletet, de úgy néz ki, hogy a 2019-es CES-re mégis megérkezik.

Hirdetés

A HD Technologia jelentése szerint az AMD azt tervezi, hogy hamarosan egy új HEDT platformot indít el, amelynek keretében piacra dobja az X499-es lapkakészletét. 

Hirdetés

Eredetileg úgy volt (legalábbis a pletykák szerint), hogy az X499 a második-generációs Ryzen Threadripper processzorokkal érkezik, de végül eltemették. Az AMD legjobb megoldását a jelenlegi X399-es lapkakészlet jelenti a HEDT-vonalon, a mostani alaplapok BIOS-frissítés után támogatják az új Threadripper processzorokat. Egyes gyártók új modelleket is a piacra dobtak, erősebb VRM-mel. 

Az X499 azonban most újra fókuszba került az AMD-nél, és állítólag már a 2019-es, januári CES-en debütál. Az AMD annak ellenére is marad a 499-es számnál, hogy a hírek szerint az Intel az X599 nevet választja a következő HEDT-s chipkészletéhez. 

Egyelőre nincsenek konkrétumok az X499 újdonságairól, de többek között 8-csatornás memóriatámogatásra számíthatunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.