Hirdetés

Megjelenési dátumot és árat kapott a modernizált Xbox 360 kontroller



|

Legendás forma volt az Xbox 360 kontrollere, ezért Hyperkin kompatibilissé tette a legújabb generációval.

Hirdetés

Újra lecsap a Hyperkin, a cég, amelyik arra szakosodott, hogy legendás retro játékos kellékeket modernizáljanak, azokat kompatibilissé tegyék a legmodernebb hardverekkel. A cég korábban már belopta magát az Xboxos szívekbe egy felturbózott Duke kontrollerrel, most azonban egy olyan vezérlőt hoznak vissza, ami annak idején a földbe döngölte a DualShock 3-at.

Az Xbox 360 kontrollere által inspirált Hyperkin Xenon hamarosan mindenki számára rendelhetővé válik.

Hirdetés

Az irányító analóg, precíziós ravaszokkal, view és share gombokkal, rezgőmotorral, 3,5-ös jackcsatlakozóval és USB-C csatlakozóval rendelkezik, amin keresztül tölthető és firmware-frissítést is itt kaphat. Az eszközt egyébként tavaly novemberben jelentették be, nevét a legelső Xbox 360 kódnevéről kapta.

A Hyperkin Xenon fekete, piros, pink és a klasszikus fehér színben május ötödikétől előrendelhető a gyártó weboldalán, június hatodikától pedig kapható, és még az ára sem annyira vészes, 50 amerikai dollárt kell kiperkálni (ez az ár nyilván nettó, az áfát nem tartalmazza).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.