Hirdetés

Meglepné a gamereket a Shuttle



|

A Shuttle X1 nagyon apró, de a 4K-s kijelzőket és a virtuális valóságot is támogatja.

Hirdetés

Mielőtt az Intel NUC és a Gigabyte BRIX gépei hódítani kezdtek, a Shuttle már rég kínált barebone PC-ket, amelyeknek hála erős, ám nagyon kompakt gép lehetett bárki asztalán. Miközben a Shuttle nem tett le az SFF PC-kről, az elmúlt években már inkább az üzleti megoldásokra koncentrált. 

Hirdetés

Most azonban úgy döntött, hogy meglepné a gamereket valamivel. Ez lesz a Shuttle X1, egy nagyon kompakt PC, játékosoknak. 

A Shuttle egyelőre nem sokat árult el az új PC-ről, ugyanakkor azt már tudni, hogy támogatja majd a 4K-s kijelzőket, a VR-headseteket, továbbá NVIDIA grafikus vezérlő lesz benne. 

Állítólag az Intel legújabb processzora is benne lesz a házban, akad majd támogatás az Intel Optane meghajtójához, illetve a portok tekintetében sem lesz hiány. A megjelenési időről és árról még nem beszélt a Shuttle. 

A képek alapján egy Intel NUC magasságához képest nagyobb lesz a Shuttle X1, de stílusosabb külsőt kap, és még így is nagyon kicsi a PC-k világában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.