Hirdetés

Meglepő játékkal demonstrálta az Intel az új Arc Alchemist videokártya teljesítményét



|

A gyártó a saját kompakt masinájába pakolta bele a várhatóan még idén megjelenő GPU-t.

Hirdetés

Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy idén új kihívót kap a videokártyák piacán az Nvidia és az AMD, méghozzá az Intel képében, ami nem mellesleg a processzorok terén is a piros csapat nagy riválisa.

Egyelőre leginkább csak tippelni lehet, hogy pontosan mikor is jelenhet meg az Intel videokártyája, az Arc Alchemist, amiről egyébként már több alkalommal is láthattunk képeket, a befektetőknek megrendezett Intel Investor Meeting 2022 során pedig élesben is bizonyíthatott a hardver.

A rendezvényen az Intel az egyik saját masinájába, egy NUC 11 Extreme-be, vagyis pontosabban Beast Canyonba rakta bele az Arc videokártyát, a prezentációról pedig a vállalat egyik kulcsfigurája, Raja Koduri meg is osztott egy fotót a Twitteren.

Hirdetés

A poszt alapján a gyártó a 2018-as Shadow of the Tomb Raidert hívta segítségül a GPU erejének bemutatásához, ami érdekes döntés, mivel egy újabb, több erőforrást igénylő cím talán jobb lett volna.

Elképzelhető, hogy a játékkal csak az XeSS, vagyis a Xe Super Sampling technológiát akarta bemutatni az Intel. Bárhogy is, a bemutató híre egyértelműen biztató jel, mivel így tényleg jó esély lehet arra, hogy valamikor már a második negyedévben megjelenjen a piacon az Intel Arc Alchemist.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.