Hirdetés

Megrengeti a világod a Cooler Master és a D-BOX rezgőmotoros gamer széke



|

A mozik és a vidámparkok technológiája beköltözhet az otthonunkba, de nem lesz olcsó a mókázás.

Hirdetés

A Cooler Master nem csak hűtési rendszerekben és gépházakban utazik, hiszen számos gamer kiegészítőt is gyárt a pehelykönnyű egértől a füleseken át egészen a székekig.

Az utóbbiak sorát gyarapítja a kanadai D-BOX Technologies-zal közösen fejlesztett legújabb ülőalkalmatosságuk, ami profi rezgőmotorokkal teszi teljessé nem csak a játékok, de a filmezés élményét is.

Hirdetés

A Motion 1 névre keresztelt termékről egyelőre csak egy rövid, cyberpunk-hangulatú teasert kaptunk, ami még teljes valójában sem engedi láttatni a széket, de a megvillantott részletek alapján nem fenyeget az a veszély, hogy összekeverjük majd a hagyományos társaival.

A gamer szék rezgéseiről gondoskodó D-BOX technológia egy szabadalmaztatott formátum, amit már mozikban, vidámparkokban és szimulátorokban is használnak, haptikus mozgásokra szakosodott fejlesztője szerint pedig filmek és játékok sora támogatja.

"Ez az újítás mozgást és rezgést nyújt a játékosoknak, magával ragadóbb és valósághűbb aspektusokkal javítva az élményt. A Cooler Master egy egyedülálló és sokoldalú dizájnnal állt elő, amely páratlan kényelmet kínál a munkához, a játékokhoz és a filmezéshez, miközben a csúcsminőségű haptikus mozgás előnyeit is kihasználja. Ez a szék tökéletesen beleillik a folyamatosan bővülő könyvtárunkba, amely közel 200 olyan játékból, valamint több mint 2000 olyan filmből és sorozatból áll, melyek elérhetők a D-BOX haptikus formátumban. "

- mondja Sébastien Mailhot, a D-BOX elnöke.

A Motion 1 előrendelésére a tervek szerint csak valamikor 2021 utolsó negyedévétől lesz lehetőség, de aki ilyet szeretne, az már kezdhet is spórolni, mivel még a legolcsóbb változatért is nettó 1999 dollárt (több mint 600 000 forintot) kérnek, a csúcs kivitel pedig nettó 2299 dollárral könnyíti meg a malacperselyt. A Cooler Master azt is elmondta, hogy az első körben csak PC-s játékokkal lesz kompatibilis a székük, de később a konzolos tábor is élvezheti majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.