Hirdetés

Megtalálta az egyensúlyt a HP Pavilion Gaming Laptop



|

Kiváló ár-érték aránnyal közelít a HP új, gamereknek szánt laptopja.

Hirdetés

A gamereknek szánt laptopok a múltban nagyok és drágák voltak, de az utóbbi fejlesztéseknek hála mindkét tényező elkezdett változni. Egyre több a takarékos árú CPU és grafikus vezérlő, így akár egész elfogadható áron létezik már Coffee Lake-H processzorral és GeForce 10-es szériás grafikával szerelt gamerlaptop. 

Hirdetés

Van ilyen a HP-nak is: a megújult Pavilion Gaming Laptop nem a leglaposabb, legkönnyebb vagy legolcsóbb notebook, de ár-érték arányban remek megoldást jelent. 799 dollártól lesz vihető májustól vagy júniustól, az 52,5 Wh-s akkuja pedig 9-10 órás üzemidőt ígér. 

A 15,6 hüvelykes, full HD-s, tükröződésmentes IPS-kijelző alatt egy teljes méretű, háttérvilágított billentyűzet található, numerikus gombsorral, USB-C-vel és USB 3.1-gyel, HDMI-vel, gigabites Ethernettel, jackcsatlakozóval. 

A belépőmodellbe egy 4-magos Core i5-8300H CPU kerül, 8 GB RAM-mal, 16 GB Intel Optane memóriával és egy 1 TB-os HDD-vel. Ebben 60 Hz-es kijelző és Radeon RX 560X grafika van. 909 dollárért már GeForce GTX 1050 Ti is kérhető, pluszban pedig egy 128 GB-os SSD. 1019 dollárért a kijelző 144 Hz-es, a CPU a Core i7-8750H, a videokártya pedig a GeForce GTX 1060 Max-Q. Elvileg lesz majd 4K-s kijelzővel is a laptopból, ami jóval kedvezőbb árazással jön, mint az Omen modellek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.