Hirdetés

Megvan a Threadripper II processzorok fogyasztása



|

Kiszivárgott egy kép a Gigabyte X399 Aorus Extreme alaplapról, ami megerősítette a 24- és 32-magos chipek fogyasztását is.

Hirdetés

Az AMD második-generációs Ryzen Threadripper processzorait új TR4-es foglalatú alaplapok is kísérik (bár maguk a CPU-k kompatibilisek az eddigi alaplapokkal is, egy BIOS-frissítés után). 

Hirdetés

A Computexen már láttunk ilyen alaplapot, és most itt egy újabb: a Gigabyte az X399 Aorus Extreme-mel támad. Egy dia is kiszivárgott az alaplapról, ami ráadásul megerősítette, hogy a 24- és 32-magos Threadripper II processzorok fogyasztása 250 watt lesz. 

Ez megmagyarázza a komoly VRM-dizájnokat, ami az Aorus alaplap esetében 10+3 fázist jelent. Az alaplap egy pár 8-tűs EPS csatlakozóból kapja az energiát. 

A TR4-es foglalatot összesen nyolc DDR4-es slot veszi körbe, van négy PCI-Express 3.0 x16 slot, 10 GbE felület, 802.11ac-s WiFi, Bluetooth 5.0 és USB 3.1-es portok is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.