Hirdetés

Megvan, mikor jönnek a cserélhető PlayStation 5 fedlapok új színváltozatai



|

Hamarosan három további színnel gyarapodik a PlayStation Galaxy Collection.

Hirdetés

Miután a PlayStation 2-től a PlayStation 4-ig három generáción keresztül a fekete volt a Sony konzoljainak alapszíne, érthető, ha valakit meglepetésként ért, hogy a PlayStation 5 jelenleg kapható (már amikor, ugye) változataiban a fehér dominál. Sokan örültek volna, hogy ha a Sony választási lehetőséget kínál, legalább egy fekete opció erejéig, ám a gyártó sokáig nem lépett az ügyben, ezért a keresletet más cégek próbálták kielégíteni, akár jogsértést is kockáztatva.

Tavaly novemberben aztán beadott a Sony egy elég nehezen félreértelmezhető védjegykérelmet, ami egyértelművé tette, hogy a közösség kérése meghallgatásra talált, más színű PlayStation 5 modellek ugyan továbbra sem kerülnek forgalomba, ám a problémára megoldással szolgálhatnak a cserélhető fedlapok.

Hirdetés

Januárban be is mutatkozott az első két színváltozat, a Midnight Black (fekete) és a Cosmic Red (piros). Fél évvel később pedig már kitt kopogtat az ajtón három újabb fedlap, Starlight Blue (kék), Galactic Purple (lila) és Nova Pink (rózsaszín) árnyalatban, amelyek értelemszerűen tökéletesen passzolnak majd az ugyanilyen színekben forgalmazott Dual Sense kontrollerekhez. Miként a korábbiakra, úgy ezekre is érvényes a megállapítás, hogy lemezes és optikai meghajtó nélküli konzolhoz is választhatók.

A fedlapok darabára 55 dollár (kb. 20 ezer forint), és június 17-étől adhatják le rá rendelésüket az érdeklődők a PlayStation Direct weboldalon. Üröm az örömben viszont, hogy egyelőre csak az Egyesült Államokból, az Egyesült Királyságból, Franciaországból, Németországból, valamint a Benelux államokból, azaz Belgiumból, Hollandiából és Luxemburgból érkező vásárlókat szolgálják ki.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.