Hirdetés

Megvillantotta az első Radeon RX 6000-es videokártyát az AMD



|

Izgalmas kedvcsinálót tett közzé az AMD: a most kiadott fotón az első Radeon RX 6000-es videokártya látható.

Hirdetés

Egyes körökben mindenki az új GeForce RTX 30-szériás videokártyákról beszél, ráadásul már a csapból is az NVIDIA folyik a remek tőzsdei szereplés és az ARM 40 milliárd dolláros felvásárlása után. Az AMD elérkezettnek érzi az időt, hogy valamivel visszavágjon, és most meg is osztotta az első képet az első Radeon RX 6000-es videokártyáról. A gamerek számára a következő nagy izgalmat a Radeon RX 6000 széria hozhatja. 

Hirdetés

Sajnos a grafikus vezérlőről semmit nem árult el az AMD, de a hatalmas, tripla ventilátoros hűtőrendszer és a két 8-tűs PCIe csatlakozó arról árulkodik, hogy az AMD egyik felsőkategóriás videokártyájáról van szó. A Fortnite játékosai a 8651-9841-1639 kódszámú szigeten is megtalálják.

A dizájn alapvetően a Radeon VII-et idézi, ami annyira nem meglepő, hiszen az a vállalat legutóbbi csúcskategóriás videokártyája. A következő hetekben további szivárgásokra és kedvcsinálókra lehet számítani, mert október 28-án hozza a nagy bejelentéseket az AMD is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.