Hirdetés

Megvillantotta az MSI a Radeon RX 6800 XT és RX 6900 XT GAMING X TRIO kártyáit



|

Az előbbit a YouTube-on is megmutatta az MSI, utóbbinak a létezésére egyelőre csak célzott.

Hirdetés

Eddig nem láthattuk, hogy az MSI milyen testre szabott Radeon RX 6800-as és RX 6900-as grafikus vezérlőkkel készül, de a gyártó ezt most karácsony alkalmából pótolta. A YouTube-on előbb megmutatta a Radeon RX 6800 XT GAMING X TRIO kártyát, majd megemlítette, hogy az RX 6900 XT GAMING X TRIO is készül. 

Az MSI túlméretes PCB-t választott a kártyákhoz, így azok nem csak hosszúak, magasak is, tehát igen tágas gépházra lesz szüksége annak, aki ilyet vásárolna. A drágább RX 6900 XT GAMING X TRIO esetében a PCB-dizájnt egyébként még nem véglegesítették. 

Hirdetés

A hatalmas hűtők mindenesetre több alumínium hűtőbordát, hat közvetlen érintkezésű réz hőcsövet használnak, három ventilátorral. Ezek egy része alacsony terhelés alatt leáll. Természetesen külön megoldásokkal gondoskodtak arról, hogy a kártya ne hajoljon el. 

Az MSI három DisplayPort 1.4-et és egy HDMI 2.1 portot ad majd a leendő vásárlóknak, árakról viszont egyelőre nem beszélt. Feltehetően nem sok jóra lehet számítani ilyen téren.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.