Hirdetés

Miért nem lehet most videokártyát venni? Elmagyarázzuk!



|

Alaposan utánajárunk legújabb videónkban annak, miért szökött az egekbe a GPU-k ára, és miért nem lehet kapni új kártyákat.

Hirdetés

Jelenleg közel lehetetlen feladat új videokártyát vagy akár next-gen konzolt vásárolni, a használt GPU-k pedig csillagászati árakon cserélnek gazdát. Nemrég egy cikkben alaposan körbejártuk a témát, most pedig úgy éreztük, ez egy annyira kulcsfontosságú kérdés, hogy szentelünk neki egy külön magyarázóvideót is. 

Ebben az anyagban elmeséljük, miért konganak az ürességtől azok a polcok, ahol NVIDIA és AMD kártyáknak kellene sorakozniuk, és arra is kitérünk, hogyan kerülhet például egy GTX 1050 pofátlanul sokba jelenleg.

Hirdetés

Ha tetszett az alábbi videó, akkor ne feledjétek el egy like-kal jutalmazni azt, amennyiben pedig eddig még nem iratkoztatok fel a GameStar és a PC World közös YouTube-csatornájára, akkor mindenképp pótoljátok ezt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.