Hirdetés

Milyen PC jön ki több mint 7 millió forintból? Például ez



|

Egy ausztrál viszonteladó majdnemhogy végtelen forrásból összeállított egy monstrumot.

Hirdetés

A legtöbben annak is örülünk, ha futja egy korrekt gépre, amin nem csak alacsony beállítások mellett pörögnek a legújabb játékok, de a jelenlegi helyzetben ezért is 300-400 ezret kell fizetnünk. Ugyanakkor ha lenne fölösleges hétmilliónk, valószínűleg akkor sem egy olyan gépre költenénk, ami messze többet tud, mint amire a kifogástalan élményhez szükségünk lehet. 

Az Aftershock PC nevű ausztrál viszonteladó Ali Kaos jóvoltából 30 ezer ausztrál dollárból, mintegy 7,1 millió forintból gazdálkodva állíthatott össze egy csúcsmasinát, a végeredmény pedig természetesen brutális lett.

Hirdetés

A látványért elsősorban két ASUS ROG Strix RTX 3090 felel, ezt egészíti ki egy AMD 3990X Threadripper CPU, 128GB G.Skill NEO RAM, 4TB-nyi Gigabyte Aorus Gen 4 SSD, egy teljesen egyedi vízhűtéses rendszer, 18 Corsair ventilátor, két hőmérsékletfigyelő, egy LED képernyő, és mindezt egy Corsair Obsidian 1000D-be pakolták be, amit egy héten át faragtak, hogy minden beleférjen. Ha mindez nem volna elég, biometrikus zárral ellátott csavarok, ujjlenyomatolvasós ajtó, és egy komoly biztonsági rendszer is kiegészíti.

A vásárló egyébként nem csak játékra fogja használni (a Battlefield 6-ot már nagyon várja, és nekivág a Cyberpunk 2077-nek is), hanem 3D szkennelésre, valamint CAD programokhoz és gyártáshoz is. Egyelőre a gép még marad az Aftershocknál, mert a házát felújítják, de ha kész, külön szobában lesz megtalálható a PC.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.