Hirdetés

Minden becsapódást, fájdalmat és érzelmet átérezhetsz a Razer HyperSense Suitben



|

A Razer HyperSense Suit egy gamer öltözék, ami még a szerelmet, a dühöt, és a bordatörést is érzékelteti velünk.

Hirdetés

Amellett, hogy a Razer kiváló egereket, billentyűzeteket, fejhallgatókat és egyéb gamer kiegészítőket gyárt, szeret ötletes termékekkel (meg plüsskígyókkal) előállni. A kenyérpirító, a lebegő egér, vagy a telefonként is használható Naga után most itt a HyperSense Suit, egy teljes high-tech öltözék, mely haptikus technológiával éreztet velünk mindent, ami a képernyőn történik.

Hirdetés

A ruhába 1.333.337 integrált haptikus szenzor kerül, így a testünk minden ponján érezhetjük a fizikai hatásokat és az érzelmeket egyaránt. Ha nem elég a fájdalom, vagy túl sok, egy gombbal vagy a Razer Synapse segítségével változtathatunk rajta. Természetesen a metaverzumba is segít beleélni magunkat, és a nap folyamán végig kényelmesen viselhetjük, nem utolsósorban pedig 16,8 millió színben világít a Razer Chroma RGB-nek köszönhetően.

Sajnos fizikai teljesítményünket nem növeli, így nem érezhetjük magunkat benne egy bizonyos, fémet viselő szuperhősnek.

Megvásárolni sajnos nem lehet, ha a naptárra néztek, világos lesz, miért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.