Hirdetés

Minden Star Wars rajongó ilyen SSD-kről álmodik



|

A Seagate olyan SSD-ket villantott, amik még annak is megtetszhetnek, akik sosem nézték a Star Warst.

Hirdetés

Nem ez az első eset, hogy a Seagate valamilyen franchise karaktereinek színeivel vagy képével díszíti fel a termékeit. Nagy kedvencünk például a pókemberes széria, ami nagy kapacitású külső HDD-ket sorakoztatott fel.

Ezúttal kevésbé látványos helyre terveztek termékeket, azok azonban jobban néznek ki, mint bármilyen M.2-es SSD valaha.

Hirdetés

Az SSD-k PCIe 4.0-sak, amikkel akár 7300 MB/s-os sebesség is elérhető, melynek alapvetően nagyon örülünk, de egyszerűen nem tudunk a specifikációval foglalkozni, amikor ezek a tárolók

fénykardként világítanak.

A kínálatban 1TB-os és 2TB-os verzió is megtalálható, az előlap pedig cserélhető, felpattinthatunk Darth Vader-es, Luke Skywalker-es és Obi-Wan Kenobi-s kialakítást. Obi-Wan és Luke fénykardja kéken, míg Vaderé pirosan világít. Sajnos Mace Windu-s verzió nem érkezett, így egy különösen látványos lila verzióra még várnunk kell.

Az 1TB-os verzió 185 dollárért kerül majd a boltokba (adók nélkül 63 500 forint), a 2TB-os pedig 290 dollárért (átváltva 99 600 forint). Egy 1TB-os Samsung 980-as SSD már 25 ezer forint környékén beszerezhető itthon, a Seagate ceruzája tehát vastagon fogott, mikor az árcédulát írták, de valljuk be, ez azért valahol érthető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.