Hirdetés

Mindennel kompatibilis Bluetooth headsetet mutatott be a Turtle Beach



|

A Stealth 700 Gen 2 MAX mindennel együttműködik a next-gen konzoloktól a Nintendo Switchen át a PC-ig és a Macig.

Hirdetés

A gaming kellékekben utazó Turtle Beach már több népszerű fejhallgatót is adott a piacnak, most pedig egy kifejezetten sokoldalú ajánlattal állt elő. A Stealth 700 Gen 2 MAX alapvetően egy "Designed for Xbox", azaz kifejezetten Xboxokhoz tervezett vezeték nélküli headset, de egy kapcsoló átállításával lényegében bármihez csatlakozhatunk vele.

A prémium kiegészítő ugyanis az új generációs Xbox Series-konzolok mellett az Xbox One-t, a PlayStation 4-et és 5-öt, a Nintendo Switchet, valamint a PC-t és a Macet is támogatja.

Hirdetés

A 200 dolláros (nettó 70 ezer forintos) headset 40 óra feletti üzemidőt ígér, ami 20 órányi plusz a "MAX" jelzés nélküli alapmodellhez képest, 15 percnyi töltéssel pedig 8 órára elég kakaót tolhatunk bele. A kényelemről az Aerofit fantázianevű hűsítő zselés-memóriahabos fülpárnák, a ProSpecs szemüvegbarát kialakítás és a fémmel megerősített pánt gondoskodik. A fejhallgató konfigurálásához egy mobilos alkalmazást is kapunk, amelyhez Bluetooth-on keresztül csatlakozhatunk.

A Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 MAX már világszerte előrendelhető, megjelenését május 8-ára ígéri a gyártó. Aki viszont nem vágyik ennyi extrára, az 130 dollárért a lejjebb pozicionált Stealth 600 Gen 2 Maxet és a 100 dolláros Stealth 600 Gen 2 USB-t is beszerezheti, Európában már mindkettő rendelhető. A 48 órás üzemidővel kecsegtető Stealth 600 Gen 2 Max szintén multiplatform kompatibilitással támad, míg a 24 órát bíró USB-verziót csak Xboxszal használhatjuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.