Hirdetés

Mindjárt itt a 3DMark TimeSpy Extreme



|

Október 11-én érkezik az új benchmark, amely a legújabb processzorokra is felkészült.

Hirdetés

A Futuremark hamarosan kiadja a legújabb benchmarkot, amely a 3DMark TimeSpy Extreme névre hallgat, és képes megizzasztani a legjobb GPU-kat és processzorokat is. 

Hirdetés

A teszt a grafikus hardver teljesítményét 4K-s, vagyis 3840 x 2160-as felbontás mellett vizsgálja, persze a legújabb DirectX 12 API-val. A mérés futtatásához eleve olyan videokártya kell, amely minimum 4 GB memóriával rendelkezik. 

A mérések során nem csak a legjobb grafikus kártyák mutathatják meg, hogy mire képesek, a benchmark ugyanis a modern, többmagos processzorok képességeit is kiaknázza. A 3DMark TimeSpy Extreme már a 8-magos (vagy ennél is több maggal rendelkező) CPU-k teljesítményét is tudja hasznosítani. 

A Futuremark szerint a TimeSpy Extreme processzortesztje az eddiginél háromszor erőforrás-igényesebb. A benchmark fejlesztése során ráadásul az AMD, az NVIDIA és az Intel javaslataira is támaszkodtak. A TimeSpy Extreme október 11-én válik elérhetővé egy frissítés formájában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.