Hirdetés

Mindössze 49 grammos a Cooler Master MM720 egere



|

Itt az ártakarékos MM720-as gameregér, amely ráadásul szuperkönnyű is: mindössze 49 grammos az új periféria.

Hirdetés

A Cooler Master elhozta az új, ártakarékos MM720-as gameregerét, amely mindössze 49 grammos lett. Alapvetően az MM710 erősségeire építettek, és onnan fejlesztették tovább az egeret, illetve a klasszikus Spawn és Xornet is visszaköszön az új rágcsálóban.

Újdonság a méhsejt mintázatú burkolat, újak a kapcsolók (LK Optical), ez utóbbiak tovább tartanak és pontosabb kattintásokat garantálnak. PixArt PMW3389-es szenzor dolgozik az egérben, 16K DPI jellemzi, a sima csúszásról pedig PTFE talpak gondoskodnak.

Hirdetés

A Cooler Master új egere IP58-as védettségű bevonatot kapott, vagyis a por és a pára sem tesz majd kárt benne, persze azért zsíros vagy olajos kézzel ezután sem ajánlott használni. 

Az MM720-as egeret matt fekete és fényes fehér színben lehet megvásárolni, a Cooler Master 49,99 dollárt kér el ezekért a változatokért. Az első 30 000 modellhez a gyártó Mice Gripje is jár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.