Hirdetés

Mindössze 58 grammos a Model O- gameregér



|

A Model O is könnyűsúlyú periféria volt, azonban a Glorious PC Gaming Race újdonsága még könnyebb.

Hirdetés

Magasabb fokozatra kapcsolt a verseny az ultrakönnyű egerek mezőnyében, és a részpiac úgy általánosságban is kezd egyre népszerűbbé válni. A Glorious PC Gaming Race például korábban a mindössze 67 grammos Model O egérrel okozott komoly meglepetéseket. 

Hirdetés

A Computexen idén aztán megfejelte ezt a Cooler Master az MM710-zel, ami kevesebb, mint 53 grammos. Az ultrakönnyű kategóriában igazából egyik gyártó sem mondhatja magát elsőnek, a Cooler Master terméke ráadásul több mint 1 hónap múlva jelenik csak meg kereskedelmi forgalomban. 

A Glorious PC Gaming Race azonban már a múlt héten kiadta a Quakecon alkalmából a Model O- egerét, ami a Model O kisebb változata. Összesen négy verzió létezik, ezeknek a színe és felülete más. 

A Model O- mindössze 58 grammos matt kiadásban, fényes burkolattal pedig 59 gramm. Mindez kábel nélkül értendő, az egér pedig minden irányban 1,5-3 milliméterrel kisebb, mint a Model O. Ennek ellenére a belseje ugyanaz, a Pixart PMW3360 szenzor is maradt. Az újdonság vételára 49,99 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.