Hirdetés

Mini mechanikus billentyűzetet dobott piacra a Corsair



|

Mivel gamerek számára készült, természetesen az RGB világítás sem maradhatott ki a felhozatalból.

Hirdetés

A Corsair nemrégiben mutatta be a K60 RGB Pro modellt, amely a gamer célcsoport számára tervezett mechanikus billentyűzet méltányos áron.

Az új K65 RGB Mini ennek gyakorlatilag a kistestvére, amely leginkább azok számára lesz praktikus vétel, akik jobban kedvelik a kisebb klaviatúrát, és nem hiányolják a nagyobb modellekhez képest lemaradó billentyűket.

Az úgynevezett 60% vagy kompakt billentyűzetek piacán a Razer Huntsman Mini és a HyperX Alloy Origins 60 képviseli a játékosok számára tervezett vonalat, erre a piaci szegmensre tört be a Corsair az új K65-tel.

Hirdetés

A K60-hoz hasonlóan Cherry MX kapcsolók kerültek ebbe a billentyűzetbe is, régiótól függően Speed, Silent és Red kapcsolókkal vásárolható meg a mini klaviatúra.

Az USB-C-to-USB-A kábellel PC-re, Mac gépekre és Xbox One-ra is köthető, illetve a Corsair iCue szoftver segítségével változtatható a modell RGB-világítása. A billentyűzeten helyet kapott az FN gomb, amellyel a másodlagos funkciók érhetők el.

A Corsair K65 RGB Mini ára 110 dollár, tehát ugyanazt az árkategóriát képviseli, mint a 120 dolláros Huntsman Mini és a 100 dolláros Alloy Origins 60. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.