Hirdetés

Mit szólnál egy 360 fokban megvilágított egérpadhoz?



|

A SteelSeries QcK Prism nem csak RGB-s világítást kapott, számos egyéb trükkje is akad. Például mindkét oldalát lehet használni.

Hirdetés

Egy igazi gamerkonfigurációból nem hiányozhat egy remek mechanikus billentyűzet és egy profi egér. De hogyan lehetne feldobni még ezt a részleget? Például a SteelSeries új egérpadjával, amely 360 fokos, RGB-s világítást kapott. 

Hirdetés

Ez a QcK Prism, amely USB-n keresztül kapja az energiát, és összesen 12 különálló, RGB-s világítási zónával rendelkezik. A 356,71 x 292,4 milliméteres pad 8,68 milliméter magas, és további érdekességeket is tud. 

Például megfordítható. A kétoldalas kialakítás jegyében az egyik oldalon prémium, mikrotextúrázott anyag van a jobb tapadásért, a másik oldalon pedig kemény polimerfelület a gyorsabb mozgás elősegítése érdekében. Tökéletes választás a gamereknek. 

Az egérpad a SteelSeries Engine és a SteelSeries GameSense szoftverekkel vezérelhető, és lehetősége van a leendő tulajdonosoknak arra is, hogy játékbeli események alapján (kevés lőszer, alacsony életerő, ölések, időzítők, stb.) változtassák a megvilágítást. 

A QcK Prism a Razer Firefly ellenfele, és a SteelSeries szerint előnyben van, mert: kétoldalas, 360 fokban megvilágított, független világítási zónái vannak (a világítás reaktív), és ügyesen helyezték el a kábelt is. A pad ára 75 euró. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.