Hirdetés

Mit tud egy kézi-PC a Steam Deck árának duplájáért?



|

Az Aya Neo Pro felturbózott változata szeptemberben kerül a boltok polcaira, de kérdés, hogy 1200 dollárért ki fogja megvenni.

Hirdetés

A Nintendo Switch babérjaira törő Steam Deck iránt hatalmas az érdeklődés, és akik próbálták, pozitívan számoltak be az új hardverről, ugyanakkor már most, a megjelenés előtt is felbukkant pár aggasztó hír.

De nem a Valve "kézikonzolja" az egyetlen, ami a vásárlók kegyeiért küzd: az Aya Neo közösségi finanszírozási kampánya már márciusban elrajtolt, most pedig bemutatták a felturbózott változatot is.

Az Aya Neo Pro kijelzője mögött egy Ryzen 7 4800U (8 mag/16 szál, 1,8 GHz órajel, 4,2 GHz boost órajel, 8MB L3 cache) és 1 TB beépített tárhely található.

Hirdetés

A processzor tehát erősebb, mint a Valve gépében található Zen 2 alapú négymagos chip, és a tárhely is nagyobb, ugyanakkor a Steam Deckben található RDNA 2 alapú GPU odaveri az Aya Neo Pro intergrált grafikus chipjét.

A Steam Deck előrendeléseit látva nem lennénk meglepve, ha ezek a modellek is jól fogynának, de egyelőre nem vagyunk meggyőződve arról, hogy fel tudják majd venni a versenyt élményben a Nintendo Switch konzolokkal.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.