Hirdetés

Most már tényleg közelednek az ultraprémium gamermonitorok



|

Újra és újra csúsztak az NVIDIA szigorú követelményeire építő csodamonitorok, de most úgy néz ki, hogy végre tényleg megjelennek a piacon.

Hirdetés

Úgy volt, hogy némi késés után áprilisban végre megjelennek az NVIDIA szigorú szabványaira építő G-Sync-képes, HDR-es monitorok. Ezek a gamereknek szánt termékek eredetileg 2017-ben érkeztek volna, most viszont tovább késnek. 

Hirdetés

A pletykák szerint túl sokat most nem csúsznak, ha minden jól megy, akkor akár 2 hét múlva is megjelenhetnek a boltok polcain. Azt nem tudni, hogy mi a késés oka: elképzelhető, hogy az NVIDIA követelményei túl szigorúak. Az AU Optonics valószínűleg már gond nélkül tudja gyártani a paneleket. 

A 3840 x 2160-as felbontást, 144 Hz-es frissítési rátát, 1000 nites fényerőt, 384 zónás, közvetlen LED-es háttérvilágítást, HDR10-támogatást és DCI-P3-támogatást nyújtó kijelzők mezőnyébe elsőként az Acer és az ASUS lépnek be, az X27 Predator és a PG27UQ modellekkel. 

Természetesen ezek vételára igen magas lesz. Az egyik előrendelési oldal szerint az ASUS megoldása 2556,5 euróba kerül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.