Hirdetés

Robotfejre hasonlít az MSI legújabb gamergépe



|

A CES-en debütált az MSI MEG Aegis Ti5 gamer-PC, egy igen futurisztikus külsővel.

Hirdetés

Nagyon izgalmasra sikerült az MSI legújabb gamergépe, a MEG Aegis Ti5. Első ránézésre olyan, mintha egy robot feje lenne, de mindenképp könnyű azt gondolni róla, hogy egy sci-fiből lépett elő. Ez ráadásul a gyártó első 5G-képes asztali számítógépe, amire Gaming Dial is került, avagy az elől található, apró kijelző, mely mutatja és monitorozza a rendszer adatait. 

Hirdetés

Az MSI megígérte, hogy a gépépítőket azzal kompenzálja majd az előre összeállított Aegis Ti5 esetében, hogy csúcskategóriás hardvereket választhatnak. Állítólag a specifikációk még nem véglegesek, de a legújabb Intel Core i9-es CPU-val, 128 GB RAM-mal és GeForce RTX 2080 Ti grafikával számolhatunk a csúcskonfigurációnál. 

Mindez nem lesz olcsó: várhatóan 4000 dollár (ha itthon is kapható lesz, ez nagyjából 1,3 millió forintot jelent) táján szerezhetjük be az idei év harmadik negyedévében. Ennél sokkal olcsóbban össze lehet rakni hasonló erejű PC-t, de nem biztos, hogy az ennyire menő lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.