Hirdetés

Mutatósak az ASUS ROG Electro Punk Edition perifériák



|

Headset, billentyűzet és egér is van a ROG Electro Punk Edition széria kínálatában.

Hirdetés

Az ASUS ROG részlege előállt az Electro Punk Edition szériás perifériáival, amelyek fekete és rózsaszín színvilágra építenek. Ezúttal a ROG Strix Go 2.4 gamerheadset, a ROG Strix Scope TKL gamerbillentyűzet és a ROG Strix Impact II gameregér is ilyen színekbe öltözött, de vannak kiegészítők is. A gamerheadset USB-C portot kapott, de 2,4 GHz-en működik, vezetékek nélkül, PC-kkel és konzolokkal. A mikrofon lecsatolható, a zajszűrésben mesterséges intelligencia segít. 15 perces gyorstöltéssel 3 órás üzemidőt ér el a headset, teljes töltéssel ez 25 óra. 

Hirdetés

A ROG Strix Scope TKL Electro Punk gamerbillentyűzet is elég feltűnő jelenség, testre szabható Aura Sync RGB háttérvilágítással. A kompakt mechanikus billentyűzetet a gyors multis játékhoz tervezték, a bal oldali Ctrl is nagyobb lett ennek megfelelően az alumínium keretben. 

A ROG Strix Impact II Electro Punk gameregér 79 grammos, ergonomikus, továbbá 6200 DPI-s az optikai szenzora, ami menet közben állítható. A kattanási ellenállás is módosítható, programozni 5 gombot lehet. Szintén látványos és RGB-s a dizájn, amelyhez ROG Sheath Electro Punk egérpad is társulhat, illetve akad ugyanilyen dizájnnal gamereknek szóló strapabíró és könnyű hátizsák, valamint futurisztikus póló. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.