Hirdetés

Nagyon ütős monitorokkal készül az LG



|

A 4K-s és 5K-s monitorok Nano IPS technológiával és DisplayHDR 600-as minősítéssel érkeznek.

Hirdetés

Az LG már most megszellőztette, hogy milyen új monitorokkal készül a 2018-as CES-re. Las Vegasban Nano IPS technológiás kijelzőket villant majd a dél-koreai óriás, olyanokat, amelyek új szintre emelik a színek megjelenítését. 

Hirdetés

A fogyasztói igények kiszolgálása miatt az LG ráadásul DisplayHDR 600-képessé tette a megjelenítőket, amelyek Thunderbolt 3-kompatibilisek is lettek. 

A 32UK950 egy 32 hüvelykes, 4K-s monitor, az első lesz Nano IPS technológiával. Az új fejlesztés még pontosabb és életszerűbb megjelenítést garantál, és 98 százalékban lefedi a DCI-P3-at. Ideális a médiatartalmak fogyasztóinak, és persze HDR-képes, hiszen a maximális fényereje 600 cd/m2. 

A képernyő a Thunderbolt 3 portnak hála a dupla 4K-s monitorhasználatot is lehetővé teszi, és egyetlen kábellel (töltő nélkül) csatlakoztatható a notebookokhoz. Ezen keresztül a 4K-s tartalmak megjelenítése is megoldott, a hang is átmegy, valamint adott esetben a laptop töltése is megoldható. 

A CES másik sztárja a 34 hüvelykes 34WK95U lesz, amely már 5K-s, 5120 x 2160-as felbontást kínál. Ez lesz az első 21:9 képarányú, 5K-s UltraWide monitor, ami persze a multitaskingban mutatja meg az igazi erejét. Fejlesztők, fotósok és videósok álma lehet. A fentebb említett technológiákat ez is támogatja, de a Thunderbolt 3 porton itt 5K@60 Hz-es kép is átmegy. 

Természetesen a gamerekre is gondolt az LG, a QHD-s 34GK950G nekik szól majd, G-Sync-támogatással és Nano IPS-panellel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.