Hirdetés

Nagyszerű technológiákkal újít a Corsair új gamerbillentyűzete



|

Itt a Corsair K57 RGB vezeték nélküli gamerbillentyűzet, Slipstream vezeték nélküli technológiával és Capellix RGB LED-ekkel.

Hirdetés

A Corsair még a gamescom alkalmából árulta el, hogy piacra dobja a legújabb gamerbillentyűzetet, a vezeték nélküli K57 RGB-t. Az újdonság a gyártó Slipstream vezeték nélküli technológiájával kínál 1 milliszekundumnál is gyorsabb kapcsolatot 2,4 GHz-en keresztül, és teszi lehetővé a Bluetooth 4.2-n keresztüli párosítást is. 

Hirdetés

A mechanikus kapcsolókat membrános kiosztás váltja ezúttal, azonban a gombokat a ház fölé rögzítették. Hat makró is akad, amiket az iCUE szoftverrel lehet testre szabni. 

A műanyag burkolatnak hála a billentyűzet könnyű, vannak multimédiás vezérlők, lecsatolható csuklótámasz, valamint microUSB port a töltéshez vagy a vezetékes módban való használathoz. A 2,4 GHz-es Slipstream technológiához külön adapter van. 

A billentyűzet további érdekességét jelentik a Capellix RGB LED-ek, amelyek 60 százalékkal jobb világítást és a szokásosnál kisebb fogyasztást garantálnak. Az új termék így 35 órán át is bírja bekapcsolt LED-ekkel, 175 órán át azok nélkül. Vannak egyedi világítási zónák és effektek, illetve gombonkénti a megvilágítás. 

A K57 RGB ára 100 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.