Hirdetés

Napi büntetés: elkészült az első éneklő Xbox kontroller



|

A Snoop Dogg dalát zengő periféria kétségkívül különleges darabja lenne bárki gyűjteményének, ráadásul meg is lehet nyerni.

Hirdetés

Hosszas vitát lehetne folytatni arról, hogy az Xbox vagy a PlayStation kontrollerei-e a jobbak, kezdve mindjárt az analóg karok szimmetrikus, illetve aszimmetrikus elrendezéséből fakadó különbségekkel, folytatva az eszközök strapabírásával, majd lezárva az extrákkal. Az utóbbiak között találjuk a hangszórót is, aminek a kékek perifériáján már két generáció óta bérelt helye van, tehát ha az adott játék támogatja a funkciót, akkor bizonyos hanghatások vagy hanganyagok (például az audionaplók) közvetlenül a két marokra fogott vezérlőből szólnak hozzánk. Ezzel is fokozva a játékélményt.

Az Xbox One-hoz, és az újabb Xbox Series konzolokhoz gyártott perifériák nem ismerik ezt a trükköt, és ha már itt tartunk, a korábbiak sem, éppen ezért számít kuriózumnak az a limitált példányszámban készült kontroller, amelyből gombnyomásra szól Snoop Dogg, Benny Blanco és a BTS nevű, iszonyúan népszerű dél-koreai fiúbanda által közösen előadott sláger, a Bad Decisions.

Hirdetés

A D-padot, és az analóg karokat, valamint a hátoldalon elhelyezett hangszóró borítását leszámítva élénkpirosban pompázó, bad decisions felirattal ellátott kontrollereket kisorsolják azok között, akik augusztus 25-éig bekövetik az Xbox Twitter-fiókját, valamint retweetelik az alábbi posztot.

Egyébként pedig a dal marketingkampánya részeként Bad Decisions témájú fényezéssel ellátott, 1971-es Meyer Manx homokfutót osztogat ingyen a Forza Horizon 5. Ha esetleg ismerősnek tűnne a verda, az nem a véletlen műve, ugyanez a modell szerepel Bud Spencer és Terence Hill hamarosan remake-et kapó klasszikusában, az 1974-ben bemutatott Különben dühbe jövünk című filmben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.