Hirdetés

Ne nézd meg ezt a gitárból készült PC-t, ha szereted az igényes építéseket



|

Inkább érdekes, mintsem jó és szép számítógépet szült az alkotói nekibuzdulás.

Hirdetés

Ha a LEGO nem gyártana egy rakás méregdrága szettet kimondottan felnőtteknek, akár azt is mondhatnánk, hogy a PC-építés remekül ellátja ezt a feladatot, hiszen az alapelvek hasonlók, az ember számtalan módon keverheti a kompatibilis alkatrészeket, mutatósnál mutatósabb, erősebbnél erősebb konfigokat alkotva.

A kreativitás viszont időről időre olyan egyedi számítógépeket is szül, amelyek egyik fenti kritériumnak sem felelnek meg, de pont ettől érdekesek. Épp ilyen az a szörnyű gitár PC is, amely minden elemében azt sikítja: végezzetek már velem!

Hirdetés

Egy felhasználó a Reddit r/pcmasterrace fórumán posztolta az alábbi képeket a számítógéppé mészárolt gitárról, amit Craigslist apróhirdetési oldalon talált. Első pillantásra talán a szebb napokat is látott hangszer felső részére ütött jókora lyuk lehet árulkodó, hogy itt valami nagyon nincs rendben, aztán az ember meglátja a teljesen random Audi-felnikupakot is, és elszabadul a pokol.

Found this abomination on my local craigslist
byu/FaceplantingOpossum inpcmasterrace

Az igazi horror odabent fogad: a burkolat alatt egy kábeldzsungel és ránézésből több kilónyi gittel (?) rögzített PC-s hardverek töltik ki a teret egy se nem szép, se nem jó elrendezésben, hiszen a processzorról valahogy lemaradt a hűtő, így nem valószínű, hogy a számítógép nagy teljesítményre képes, hacsak nem az öngyulladás volt a cél, mintegy tisztelgésként a Lángoló Gitárok című magazin előtt.

A hardverre vonatkozó specifikáció sajnos a posztból és a kommentekből sem derül ki, így elsősorban vizuális élményként tudjuk befogadni a rendhagyó PC-t, de ennyi talán elég is belőle. Hogy a megkínzott gitár végül megtalálta-e az új gazdáját a Craigslisten, arról szintén nem szól a fáma, de ha még nem, akkor sok szerencsét kívánunk az eladásához, valószínűleg szükség lesz rá.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.