Hirdetés

Neked megérne 5000 eurót egy jó gamermonitor?



|

Késnek az NVIDIA BFGD formátumú csodakijelzői, ráadásul még a vártnál is többe kerülnek majd.

Hirdetés

Sokan várták már az NVIDIA BFGD jellegű kijelzőit, vagyis a nagyformátumú gamerkijelzőket. A gyártó ezeket egyedülálló gamermonitornak szánja. A lehető legjobb élményről a 4K-s felbontás és a hatalmas képátló mellett a 120 Hz-es képfrissítés és a G-Sync-támogatás garantálja. Nem mellesleg 1000 nites fényerő gondoskodik arról, hogy valódi HDR-élményt is kapjunk. 

Hirdetés

Természetesen a meglehetősen komoly specifikációkat kínáló kijelzőkhöz elég drágák az alkatrészek, és maga a gyártás is nehézkes a sok beépítendő technológia (mint a kvantumpontos technológia vagy az NVIDIA Shield) miatt. Az NVIDIA partnergyártói ezért nehezen boldogulnak a nagyformátumú gamerképernyőkkel. 

Mindennek az eredménye az lett, hogy az NVIDIA partnerei a Gamescomon elárulták, a BFGD képernyők csak 2019 első negyedéve során jelenhetnek meg a piacon. Sajnos nem csak a megjelenés változott, a várható vételárak is

Azt eddig is tudtuk, hogy drága mulatság lesz ilyen képernyőn játszani, de most már úgy néz ki, hogy a fogyasztói vételárak 4000 és 5000 euró között alakulnak. Ezt a legtöbb gamer számára elég nehéz lesz megemészteni, ráadásul már a hasonló méretű OLED-képernyők is kevesebbe kerülnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.