Hirdetés

Nem ezt a Radeon RX Vega 64-et keresitek...



|

Az MSI hamarosan előrukkol egy új RX Vega 64 Air Boost Editionnel, de sajnos ez sem olyan egyedi kártya, mint amire mindenki vágyik.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy hamarosan érkeznek az AMD Radeon RX Vega grafikus vezérlők egyedi tervezésű változatai. Az MSI egyik újdonságát most lencsevégre kapták. 

Hirdetés

Ez lesz az MSI Radeon RX Vega 64 Air Boost Edition, de sajnos hiába díszeleg majd az MSI logója rajta, ez igazából az AMD referenciamodellje, ugyanolyan típusú hűtéssel. Azért az MSI Gaming X színvilágát legalább megtartja, tehát fekete és piros árnyalatokban díszeleg. 

A plusz szellőzést az I/O portoknál garantálja, ugyanis a három DisplayPort és az egy HDMI csatlakozó a második sorba költözött. 

Elvileg október közepén érkeznek majd az egyedi tervezésű Vega videokártyák, azonban ez egyáltalán nem olyan megoldás, mint amire a legtöbben vágynak. A VideoCardz szerint ráadásul az MSI nem is tervez más egyedi Gaming modellt kiadni a közeljövőben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.