Hirdetés

Nem is fut rajta rendesen a játék, de azért itt a Diablo Immortal témájú Galaxy S22 Ultra



|

Lottón sorsolják ki a készülékeket, a nyertesek viszont csak a vásárlás jogának örülhetnek.

Hirdetés

Nemrég elrajtolt az ARPG legenda Diablo-széria legújabb epizódja, a mobilokon és PC-n tolható Diablo Immortal, amelyet ugyan rengeteg kritika ér az agresszív monetizáció miatt, ám a jelek szerint jó esély van rá, hogy ez lesz az 1996 óta futó sorozat legsikeresebb darabja.

A PC World hasábjaira viszont azzal küzdötte fel magát a játék, hogy a felhasználói panaszok alapján borzalmasan fut a Samsung készülékein, ezért a gyártó be is ígérte a szükséges javításokat. Ez a malőr azonban nem akadályozta meg a Blizzardot abban, hogy piacra dobjon egy Diablo Immortal témájú rajongói csomagot a Galaxy S22 Ultrából.

Hirdetés

A pakkra egy dél-koreai mobilszolgáltatónál, az LG U+-nál lehet lecsapni, és a telefon mellett egy battle passt, egy bőr egérpadot, a játék világának térképét, valamint egy tokot és egy pop-socketet tartalmaz, mindezt egy mutatós fa dobozba csomagolva. A mindössze 100 példányban elérhető gyűjteményt egy június 10-től 16-ig futó lottósorsoláson terjesztik, ám van egy nagy csavar is a dologban.

A "szerencsés" nyerteseknek ugyanis csak a váráslás joga jár, ha tényleg hozzá akarnak a jutni a Diablo Immortal témájú S22 Ultrához, akkor még 1300 dollárnyi (493 ezer forint) helyi valutát is ki kell csengetniük érte. A futtatási gondok tükrében alapvetően nem mondanánk, hogy ez az év üzlete, de elnézve, hogy a gyűjtői berkekben milyen árakon mennek manapság a limitált szériás kütyük, nem kizárt, hogy a nyertesek még keresni is tudnak a beruházással.

A Samsung egyébként időközben kiadott egy fixet az érintett modellekre, ám a beszámolók alapján ez sem sikerült tökéletesen, továbbra is rengeteg a panasz a Diablo Immortal teljesítményére a gyártó saját fejlesztésű Exynos-chipjein.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.