Hirdetés

Nem jutott Xbox Series X? Az árát attól még elverheted a Bang & Olufsen új gamer headsetjére



|

Elég borsos áron fog futni a luxus termékeikről híres márka kifejezetten játékra, sőt, azon belül is Xboxhoz szánt újdonsága.

Hirdetés

Ugyebár az Xbox Series X ajánlott fogyasztói ára Amerikában 499 dollár (ezt nálunk 184 990 forintban határozták meg). Láss csodát, pont annyi, mint amennyit a Bang & Olufsen új, kifejezetten Xboxokhoz tervezett, vezeték nélküli gamer headsetjéért, a Beoplay Portalért cserébe el fognak kérni áprilistól.

A 282 grammos fejhallgatóhoz természetesen kiváló, Dolby Atmosszal fémjelzett hangminőséget, aktív zajszűrést, valamint Bluetooth 5.1-et (illetve 3.5 mm-es jack dugót) is ígér a gyártó, továbbá egyetlen feltöltéssel akár 12 órányi folyamatos működést is játék során, végül. Mindeközben mobilra csatlakoztatva, a Beoplay appon keresztül nemcsak a hangzást, de a beépített mikrofont is tovább finomhangolhatjuk.

Hirdetés

A modell három színben (fekete, szürke, sötétkék), illetőleg a már fentebb említett 499 dolláros áron lesz elérhető. Csak viszonyításképpen: ehhez képest a Microsoft-féle Xbox Wireless Headset kint 100 dollár, itthon pedig kb. 35 ezer forint környékén fut, ötöd akkora összegért pedig talán nem is kell olyan komoly kompromisszumokat kötnünk vezeték nélküli hangzás terén.

Mindenesetre innentől a Bang & Olufsennek is lesz alternatívája a kategóriában, még ha magasabb árfekvésben is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.