Hirdetés

Nem véletlenül ismerős a Razer vadonatúj stream kontrollere



|

Egy sima átcímkézés szülte a Razer legújabb termékét.

Hirdetés

Aki komolyan akarja venni a streamelést, annak bizony egy rakás kelléket kell beszereznie hozzá, az igazán profik pedig már az úgynevezett stream kontrollerekkel optimalizálják a munkájukat. Ezekkel a speciális kütyükkel egy könnyen kezelhető szoftverről vezérelhetők a streamerek által leggyakrabban használt programok, gördülékenyebbé téve a közvetítést.

A gamer termékek egyik nagyágyújának számító Razer palettáján eddig hiába keresgéltek a streamerek, nemrég viszont megérkezett a cég első stream vezérlője, méghozzá egy nagyon ismerős csomagolásban.

Hirdetés

A Razer ugyanis a Loupedeckkel fogott össze, így az érintőkijelzős Razer Stream Controller valójában a Loupedeck Live kontroller átlogózott változata, azonos dizájnnal és szoftverrel. Ennek megfelelően 12 programozható gombbal érkezik, és olyan programokat terelgethetünk vele, mint az OBS, a Twitch, a vMix vagy az Ecamm Live, a dinamikus üzemmódban pedig automatikusan profilt vált az éppen használt alkalmazástól függően.  

Jó hír, hogy a Razer nem volt mohó, és pontosan ugyanannyit, 269,99 dollárt (adók nélkül 110 ezer forintot) kér a Windowson és macOS-en is használható eszközért, mint amennyibe a Loupedeck Live is kerül. Aki viszont semmilyen formában nem kér a termékből, annak ott a szimplább és olcsóbb, idehaza 60-70 ezer forint körüli áron kapható rivális, az Elgato Stream Deck MK.2.

A Razer Stream Controller csak az Egyesült Államokban és az ázsiai/csendes-óceáni régióban rendelhető (az európai rajtról egyelőre nincs információ), a szállítását pedig őszre ígéri a gyártó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.