Hirdetés

Neon Genesis Evangelion dizájntól lesznek igazán menők az Asus videokártyái és alaplapjai



|

A gyártó a népszerű anime készítőivel együttműködve alkotta meg az egyedi dizájnnal rendelkező alaplapot és videokártyát.

Hirdetés

Az Asus remekül megfogta a japán piaci igényeket, ugyanis a jelenleg egyik legnépszerűbb anime, a Neon Genesis Evangelion festéseivel és ábráival tarkított, teljesen egyedi kinézettel bíró ROG alaplapot és videokártyát mutatott be. Az ötlet persze nem teljesen egyedi, korábban az MSI tervezett a Neon Genesis Evangelion által inspirált termékeket, illetve az Asus saját GUNDAM témájú hardverei is nagy sikert arattak a rajongók körében.

Az Asus különleges festésű termékei igazi ritkaságok lesznek ugyanis, csak május 1-je és május 5-e között vásárolhatják meg azok, akik egy sorsoláson erre megnyerték a lehetőséget.

Hirdetés

Az Evangelion témájú alaplap az Asus ROG Maximus Z690 HERO. Az animéből ismert Unit EVA-01 dizájnját örökölte meg, a lila és zöld elemek látványosan egészítik ki a fekete alapot. Még az alaplap BIOS beállításai is illeszkednek a témához, hogy teljes legyen az élmény.

Az új videokártya pedig egy Asus ROG STRIX GeForce RTX 3090 modell, ennek a kinézetét szintén a  Unit EVA-01 inspirálta. A kártya nemcsak csúcsteljesítményt nyújt a legújabb ROG STRIX hűtési rendszernek köszönhetően, hanem olyan egyedi festést tud felmutatni, ami csak nagyon kevés rajongó számára lesz elérhető.

Egyes források alapján mindössze 15 darab lesz elérhető ebből a termékcsaládból - az alaplapot 609 dolláros (kb. 218 ezer forintos), a GPU-t pedig 2170 dolláros (kb. 779 ezer forintos) áron vásárolhatják meg a már említett nyereményjáték győztesei.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.