Hirdetés

Nézd meg, hogy működik a PlayStation 5 DualSense Edge kontrollere



|

Hamarosan megjelenik a Sony prémium kontrollere, mi pedig videón is letesztetük, hogy mit tud nyújtani ennyi pénzért.

Hirdetés

Októberben derült ki, hogy a Sony 2023. január 26-án fogja globálisan piacra dobni az új termékét, a DualSense Edge névre keresztelt, prémium kategóriás PlayStation 5 kontrollert, amelynek legfontosabb elve a testreszabhatóság, ennek előnyeit pedig a felhasználók nem csupán kényelmi szempontokból élvezhetik, a tervezők ígérete szerint a játékokban is előnyre tehetünk majd szert.

Már nagyon kíváncsiak voltunk rá, hogy mindez mit jelent a gyakorlatban, valamint milyen érzés lesz az, hogy a saját igényeinkre szabhatjuk a vezérlőt, például átkalibrálhatjuk a ravaszokat, cserélhetjük a stickeket, remappolhatjuk a gombokat, továbbá külön profilként menthetjük el az egyedi gombkonfigurációkat - szerencsére nem kellett megvárnunk a hivatalos megjelenést a próbakörrel. 

Hirdetés

A PlayStation Magyarország jóvoltából belekóstolhattunk abba az élménybe, amit a DualSense Edge nyújt, és legfőképpen arra kerestük a választ, hogy mit tud a jóval kevesebbe kerülő, sima DualSense kontrollerhez képest. Alaposan megvizsgáltuk a kinézetét, a használatát és természetesen a képességeit is olyan videojátékokat segítségül hívva, mint a Call of Duty: Modern Warfare II, a Gran Turismo 7, a FIFA 23 és a God of War: Ragnarök. Nézzétek meg, hogy mire jutottunk: 

Ha jobban kedvelitek a tartalmainkat írásban fogyasztani, mintsem videóként, akkor se csüggedjetek, ugyanis készült cikk is a DualSense Edge-dzsel kapcsolatos tapasztalatainkból

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.