Hirdetés

Noblechairs Hero: A gamerszékek királya



|

Vagány külső, prémium anyagok és profi megépítés garantálja, hogy a Noblechairs Hero ergonómiailag kifogástalan legyen, ráadásul nem kell gamernek lenned ahhoz, hogy te is élvezhesd ezt a kényelmet.

Hirdetés

Nincs is annál bosszantóbb, mint amikor munkád vagy kedvenc játékod, filmed elől azért kell felállnod, mert szörnyen kényelmetlenül érzed magad, és amikor átmozgatnád testedet, azt veszed észre, hogy mindened fáj. Nem elég a PC erejére, a kijelző méretére vagy a tökéletes perifériákra koncentrálni vásárláskor, az ergonómia legalább ennyire fontos, ha naponta több órán keresztül kell egyhelyben ülnöd.

Számtalan cég kínál ergonómiailag­ jól megtervezett székeket, néhány éve pedig a gamerláz ezt a termékkategóriát is magával sodorta. Az óriási kínálatba több olyan termék is keveredett, amely külsőre igyekszik modernnek és kényelmesnek tűnni, de valójában olcsó alapanyagokból készült, rosszul tervezett és rövid élettartamú. Nem úgy a Noblechairs termékei; a cég kifejezetten a székekre specializálódott, és az elmúlt években sorra nyerte el a legrangosabb díjakat új modelljeivel. Egy Noblechairs Hero széken mutatjuk meg, mire képes ma egy modern, felső kategóriás gamerszék, mire figyelj vásárláskor, és milyen extrákat kapsz, ha nem az alsó polcos átverések közül választasz.

Innováció alattad

Az már első pillantásra látszik a legújabb Hero Black Edition modellen, hogy nem holmi bazári termékről van szó, ha pedig megemeled, rögtön egyértelmű lesz számodra is, hogy semmit sem spóroltak ki belőle a német tervezők. A minden porcikájában koromfekete szék elegáns, akár egy komoly irodában is tökéletesen megállja a helyét. Alapja nem filléres farostlemez, esetleg megerősített kartonszerkezet vagy pozdorja: a Hero fémszerkezetre épül, ami kiváló masszivitást és időtállóságot garantál, nem mellesleg pedig 150 kilogrammig terhelhető. A háttámla és az ülőfelület speciális habból készült hidegvágással, rendkívüli sűrűsége folytán pedig évek múltán sem deformálódik (értsd: nem tudod kiülni).
Erre az alapra kerül fel a legújabb fejlesztésű, 1,5 mm vastag poliuretán-bőr réteg. Ez egy hibrid anyag, amely valódi bőrre épített műbőr rétegből áll. A speciális - mindkét technológia előnyeit egyesítő - borítás lehetővé teszi, hogy a Hero Black Edition felülete szellőzzön, a nedvességet, párát is áteressze, vagyis melegben sem ragadsz oda hozzá, és még csak bele sem fogsz izzadni. A strapabíróság miatt sem kell aggódnod: egy olcsó irodai vagy gamerszék már egy-két év rendszeres használat után "viseltesnek" tűnik, ülőfelülete besüpped, a háttámlatartó mechanika lötyögni kezd, vagyis kényelmetlenné válik.

A Hero fémszerkezetre épül, ami kiváló masszivitást és időtállóságot garantál, nem mellesleg pedig 150 kilogrammig terhelhető

A Hero Black Edition fémszerkezete nem vetemedik meg, a kemény habtöltet nem nyomódik össze, és a huzat sem kopik ki. A szék alsó felén a speciális, ötágú alumíniumtalpba szerelt, 60 mm-es, poliuretán bevonatú kerekek halkan gurulnak kemény és puha padlóburkolaton­ egyaránt. Fontosak a kartámaszok, amelyek­ minden irányban forgathatók,­ emelhetők,­ mozgathatók, így mindenki meg­talál­hatja magának az ideális pozíciót. Szintén hasznos figyelmesség a háttámla­ állítható dőlésszöge, a fokozat nélkül szabá­lyozható deréktámaszték, illetve a két extra párna. Ezek közül a fejtámlát memóriahabbal töltötték ki, ami extrém kényelmet nyújt bármelyik pozícióban is használod székedet.

Tervezett elavulás helyett értékállóság

Pár tízezer forintért lehet már irodai, illetve gamerszéket is találni a boltokban, ám ezeket egy-két évente kénytelen leszel lecserélni, mert hamar kiülöd, elhasználódnak, lötyögni kezdenek - vagyis kényelmetlenné válnak. A Noblechairs Heróban a váz, a karok, a támaszték mind fémből készültek, a sűrű töltőhabot speciálisan erre a célra fejlesztették, a hibrid huzat pedig hosszú évekig állni fogja a mindennapos nyúzást. Azért, hogy kizárja a cég az esetleges gyártási hibákat, minden egyes Noblechairs széket speciálisan erre a célra készített robotok szerelnek össze, így garantált a kiváló minőség.

Neked készítették

Már a doboz méretéből és súlyából sejthető, hogy nem egy műanyag kemping­szék boldog tulajdonosa lettél. A Noble­chairs mérnökei azonban gondoltak erre a lépésre is, ezért az összeszerelés rendkívül egyszerű - csupán néhány csavart kell behajtanod, és készen is van Hero Black Edition széked. Ha a Heróra esik a választásod, nem csupán minőséget, de profin megtervezett ergonómiát és stílust élvezhetsz hosszú éveken át.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.