Hirdetés

November 1-jén okostelefont villant a Razer



|

Hatalmas bemutatóra készül a Razer, és minden jel szerint egy okostelefont mutat a gyártó, kifejezetten gamereknek.

Hirdetés

A Razer nevét általában játékosoknak szánt egerek, billentyűzetek és headsetek kapcsán halljuk, de a cégnek vannak laptopjai is, sőt, egyszer már táblagéppel is próbálkozott a gyártó. 

Hirdetés

A Razer ezúttal egy okostelefont dob majd a piacra, méghozzá november 1-i bemutatóval. A Razer óriási bemutatóra készül, és minden jel egy okostelefonra utal. 

Erre bizonyíték maga a mellékelt fotó, valamint az, hogy a cég korábban felvásárolta a Nextbit okostelefon-gyártót. Min-Liang Tan, a Razer ügyvezetője ráadásul korábbi interjúkban arról beszélt, hogy a mobilos játékok világába is belép majd a Razer. Tom Moss pedig egyenesen olyan képet tweetelt, amin valami mobilszerű dolog volt látható. 

Mivel a Razerről van szó, ezért valószínűleg gamereknek szánt extra funkciókat kap a mobil. Jó eséllyel az elérhető legmodernebb SoC kerül az eszközbe, remek kijelzővel és hangszóróval, sőt, talán fizikai gombokkal, de legalább valamilyen gamepaddel (kiegészítőként). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.