Hirdetés

Nézd velünk itt a 18 órakor kezdődő NVIDIA bemutatót



|

Ma este, magyar idő szerint 6 órakor kiderül, milyen grafikus kártyáról fogsz álmodozni. A Gamescomról élő stream is indul.

Hirdetés

Kifejezetten gaming témájú bejelentésekkel készül az NVIDIA, de ez mondjuk nem is meglepő, ha már egyszer egy Gamescom nevű kiállításon történik mindez. Az viszont jó hír, hogy épp ezért szó se lesz holmi bányász-kártyákról és egyéb olyan újdonságokról, amik a játékosok elől happolják el a minőségi vasat.

Hirdetés

Ráadásul a cég ügyesen hergeli a gamereket, nemrég egy beharangozó videót is közreadtak, hogy még türelmetlenebbül várhassuk az eseményt. Ebből már az is látszik, hogy valóban újgenerációs grafikus kártyák érkeznek, és még az is kibogarászható, hogy a 10xx sorozat után nem 11xx, hanem 20xx számozással jönnek a friss vezérlők. Szintén elbúcsúzhatunk a GTX márkanévtől, helyette RTX lesz a hívószó. Az MSI pedig már képeket is mutatott saját új NVIDIA-alapú kártyájukról, amely RTX 2080 Ti névre hallgat, ami a GAMING X TRIO termékcsaládot erősíti. Természetesen az RGB-s fények nem hiányoznak, illetve van új C-típusú VirtualLink csatlakozó és NVLink. Az NVIDIA nyugdíjazta az SLI csatlakozót.

De persze biztosan nem "csak" ennyi lesz az eseményen, szóval a legjobb, ha velünk együtt ti is nézitek a 18 órakor induló élő közvetítést, ide szépen be is emeltük a Twitch közvetítést. Ha pedig lezajlott minden, még az esti tűzijáték előtt meséljétek el nekünk kommentben, hogy tetszenek az újdonságok!

Az NVIDIA élő videója a www.twitch.tv weboldalról

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.