Hirdetés

Újabb trükkel csökkenti a válaszidőt az NVIDIA GeForce drivere



|

Az új GeForce drivereknek hála már korlátozható a képfrissítési sebesség az alacsonyabb késlekedés érdekében.

Hirdetés

Az NVIDIA a CES alatt adta ki az első 2020-as GeForce drivereit. A szokásos javítások és kompatibilitási frissítések mellett érkezett vele egy új funkció, amivel a framerate korlátozható minden egyes játékban. A cég szerint a felhasználók ezt az újítást kérték a legtöbbször, és ez főleg laptopok esetében lehet hasznos: a videokártya korlátozásával nőhet az üzemidő, egyúttal csökkenhet a válaszidő. 

Hirdetés

Mivel ez az opció nem minden játékban van benne, ezért is jó hír, hogy az NVIDIA illesztőprogramja már ezt is tudja. A beállítások az NVIDIA vezérlőpultjában módosíthatóak. A funkció bekapcsolása után a monitor frissítési rátájához érdemes igazodni, vagyis egy 144 Hz-es képernyőnél 144 fps maximumot ajánlott megadni. 

A frissítés része még a VRSS renderelőtechnológia is, ami a VR-játékok kinézetén javíthat, teljesítményromlás nélkül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.