Hirdetés

Nyilván van LED a Razer gamereknek szóló bankkártyáján



|

A gamereknek talán már csak egy gamerbankkártyára volt szükségük. A Razer és a VISA csináltak is egyet, természetesen LED-es logóval.

Hirdetés

Nagy forgalmat generálnak minden termékkategóriában a játékosok, így aztán mindenből megéri a gyártóknak kreálni olyan verziót, amit gamereknek adnának el. Ez általában RGB-s fényekkel is együtt jár.

Ilyesmi nem került ugyan a Razer és a VISA közös, új bankkártyájára, de a gamereknek kitalált kártya Premium verzióján azért van egy LED-es logó. A Razer Card lehetővé teszi a virtuális kártyával való digitális fizetést és a Razer Pay használatát, de a fizikai, szám nélküli kártyával is lehet fizetni.

Hirdetés

A Razer Fintech-en keresztül kínált bankkártyával 1 százalék visszajár a partnereknél történő vásárlásokból, 5 százalék pedig a Razer online áruházában leadott rendelésekből. 

A hűségprogram keretében személyre szabott jutalmak is vannak a mindennapos tranzakciók alapján. A Razer egyelőre kicsiben kezd, a bétateszt keretében mindössze 1337 ember kaphat ilyen Razer bankkártyát, csak Szingapúrban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.