Hirdetés

Napi hiánypótló: animgifet játszik le a CPU-hűtő



|

Mert mi más hiányzott nekünk, mint macskás gifek egy vízhűtő tetején: ideje beszerezni az átlátszó gépházakat, mert az NZXT kiegészítőit mutogatni kell.

Hirdetés

Aki igényes PC-t szeretne építeni, gyakran elgondolkozik a vízhűtésen, ami sok esetben hatékonyabb, és halkabb egy olyan ventilátoros megoldásnál, amely nagy terhelés esetén már helikopter-szintű zajos pörgésbe kezd. És persze ha már a gépbe kerül a vízhűtés, legyen olyan, hogy mindenki lássa. Az NZXT korábbi kiegészítői megbízhatóság terén egyértelműen jó értékeléseket kaptak, most pedig a látványra is rátettek egy lapáttal.

Hirdetés

A Kraken X-3 és Z-3 CPU-ra helyezhető egységein láthatjuk az igazán szemrevaló újdonságokat. Az X-3 annyit tud, hogy a kerek felső rész éle RGB világítást kapott, és a szintén világító NZXT logót eltekergethetjük bármilyen irányba. Ha csak ennyi lett volna a gyártó tarsolyában, kissé száraz lenne a mostani hír, de itt van a Z-3, amelynek extrája láttán az olvasók fele "shut up and take my money" feliratú gifeket kezd el kommentelni, a másik fele pedig a "facepalm" kulcsszóra talált gifekkel válaszol majd.

A gifeket azért emlegetjük ilyen lelkesen, mert a Z-3 CPU-ra illeszkedő részének kerek fedlapja egyben egy 2,36 hüvelykes átmérőjű, 24-bit színmélységű LCD kijelző, amely képes a számítógép különféle adatait megjeleníteni, vagy ami még ennél is erősebb, animált gifeket is lejátszik. Szóval lehet villogni innentől a LAN partikon azzal, hogy az átlátszó oldalfalú gépházon belül NYAN-cat, vagy valamilyen egyéb mém rohangászik a hűtő tetején, esetleg saját csapatunk, klánunk vagy bármink logója pörög eszeveszettül. Mondjuk az is tény, hogy ha valaki otthon az asztal alatt tárolja a gépét, kell egy okosan elhelyezett tükörrendszer ahhoz, hogy gyönyörködjön a csodában, de a kreativitás előtt nincs határ ugyebár. Mutatjuk videón is, hogy néz ki a két új csoda:

Az Egyesült Államokban már kapható is mindkét modell. Az X-3 három méretben érhető el, a 240, 280 és 340 mm-es változatok ára 130, 150 és 180 dollár. A Z-3 két méretezésben létezik, a 280 mm-es 250 dollárért, a 360 mm-es pedig 280 dollárért kapható. Ebből viszonylag egyszerűen kiszámolható, hogy a gif lejátszás felára 100 dollár: hogy megéri-e, azt majd eldönti mindenki maga.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.