Hirdetés

Odacsapott a Ryzen



|

A statisztikák szerint az AMD a Ryzennek hála növelte a részesedését a processzorpiacon.

Hirdetés

Az eddigi jelek szerint az AMD ezúttal valóban egy versenyképes architektúrával állt ki az Intellel szemben, és ezt nem csak néhány marketingesek által összeállított mondat bizonyítja. 

Hirdetés

A Passmark statisztikái szerint az AMD piaci részesedése megnőtt a Ryzennek hála. A Passmark egy olyan rendszerbenchmark, amit a rendszer összesített teljesítményének a mérésére használnak. Bár ez a statisztika nem számít piaci elemzésnek, általában erősen jelzésértékűek az adatai. 

Az AMD piaci részesedése folyamatosan csökkent az elmúlt években, igazából az Intel igen sikeres Core processzorainak a megjelenése óta. Mindez jól látható a Passmark grafikonján is. 

Ebből egyébként kiderült, hogy az AMD 2005 óta nem volt képes ilyen mértékben visszakapaszkodni a processzorpiacon. Ez mindenképp jó hír az AMD-nek, ami a jelek szerint ezúttal a tényleges vásárlókat is meghódította. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.