Hirdetés

Olcsóbb OLED gamer monitorokkal áraszthatja el a piacot az LG



|

Hamarosan beköszönthet a megfizethetőbb OLED gamer monitorok kora.

Hirdetés

A világ egyik vezető tévégyártójaként az LG hatalmas sikereket ért el az OLED-készülékeivel, nemrég pedig mi is teszteltük a C2-es modell vadonatúj, 42 hüvelykes variánsát, amely kreatív profiknak és gamereknek szóló monitorként is képes megállni a helyét.

Ami a dedikált gamer megjelenítőket illeti, az LG jelenleg kapható 31,5 és 27 hüvelykes ajánlataihoz a Japan Display gyártja az OLED-paneleket, ezért a drágább szegmensben versengenek. Egy friss jelentés azonban most arról számolt be, hogy rövidesen változni fog a helyzet.

Hirdetés

Az OLED-Info értesülései szerint csökkenőben van a tévék iránti kereslet, ezért az LG Display (LGD) úgy döntött, hogy közepes méretű W-OLED (White-OLED) panelek gyártásába kezd. A 27 hüvelykes képernyők már ebben a hónapban legördülhetnek a futószalagról, az első vásárlójuk pedig az LG Electronics (LGE) lesz, amely 2023 január-márciusa során dobhatja őket piacra.

Az idei év vége felé pedig egy 32 hüvelykes WOLED-panel sorozatgyártásába is belefoghat az LGD, valamint fokozhatja a 40 hüvelyk körüli paneljei előállítási mennyiségét. Mindebből arra következtethetünk, hogy az LG rágyúr a gamer monitorokra, saját gyártású képernyőkkel váltva ki a Japan Display megoldásait.

Ha valóban így alakul, az a monitorok árában is tükröződhet, így végső soron reménykedhetünk benne, hogy jövőre befut néhány megfizethetőbb OLED-megjelenítő a koreaiaktól.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.