Hirdetés

Olyan erős lesz az új Tesla, hogy a Cyberpunk 2077-et is futtatja



|

Elon Muskék valamiért megpróbálnak lépést tartani az újgenerációs konzolokkal: pakoltak is egy fedélzeti izommasinát az új Tesla Model S-be.

Hirdetés

Megkapta 2021-es, hárommotoros Plaid hajtással felvértezett frissítését a Tesla Model S, amely gamer szemmel nem is feltétlen ígért hatótávja (kb. 628 km), 100 km/h-ra való gyorsulása (2,1 másodperc) és hasonló mutatói, hanem utasterében megtalálható újításai miatt vált hirtelen érdekessé:

olybá tűnik ugyanis, hogy Cyberpunk 2077-ezni meg The Witcher 3-azni is lehet majd benne.

Újgenerációs konzolokhoz méltón a Tesla máris teraflopsokkal dobálózik, egészen pontosan 10-zel, ezzel azt megpedzegetve, hogy a számítási kapacitás valahol a 10,28 teraflopszal hasító PlayStation 5 szintjén lesz, illetve hozzátéve azt is, hogy a fedélzeti számítógép "a legújabb konzolokkal egyenrangú" játékélményt nyújt.

Hirdetés

Ami biztos még, az a 17 colos, 2200x1300 pixeles felbontásban fénylő, "különösen reszponzív" kijelző elöl, amit állítólag az autóbelső bármely pontjáról jól lehet majd látni, illetve egy 8 colos panel jár a hátul ülőknek is.

A reklámanyagokon többek közt a The Witcher 3: Wild Hunt képe bukkan fel (Elon Musk cégvezér már tavaly is utalgatott rá, hogy játszhatóvá tenné azt), miközben Musk azt is megígérte a Twitteren, hogy egy másik CD Projekt RED-címet, a decemberben debütált Cyberpunk 2077-et is tolhatjuk.

Elvileg bármilyen bluetoothos kontrollert használhatunk majd. Patrick Schur techipari szivárogtató, ahogy már tavaly novemberben, úgy most is szentül állítja a Twitteren, hogy a járgányokban AMD Navi 23 GPU fog hasítani, bár ezt a Tesla még nem erősítette meg.

A Tesla oldala szerint a Model S Plaid márciusban, Musk szerint viszont már februárban kigurul.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.