Hirdetés

Ördögien odacsap a Diablo Immortal témájú ASUS ROG Phone 6



|

Az ASUS nem alibizte el a rajongóknak szánt limitált szériás kiadást, korrekt csomagot kínál a ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition.

Hirdetés

Az ASUS továbbra is töretlenül hisz a gamereknek szánt mobilokban, a nyáron piacra dobott ROG Phone 6-széria pedig a mi tesztünkön is bizonyította, hogy aki komolyan gondolja a telefonos játszadozást, az nyugodtan rábízhatja magát a tajvani gyártó legújabb erőgépére.

A cég azonban nem tudta le ennyivel a dolgot, mivel most egy vadonatúj változattal jelentkezett, amely az Activision Blizzard júniusban elrajtolt ingyenes játéka, a több milliárd dolláros bevételt kaszáló Diablo Immortal rajongóit igyekszik elcsábítani.

A gamer telefonok történetében láthattunk már pár példát arra, amikor egy gyártó csúfosan elalibizi a limitált szériás kiadásokat, az ASUS azonban komolyan vette a ROG Phone 6 Diablo Immortal Editiont, és nem állt meg a Hellfire Red néven futó külső dizájnnál.

Hirdetés

A csomag ugyanis egy Diablo-témájú-tokot, Sanctuary térképét, egy játékbeli tárgy után elnevezett zseblámpát (Fahir's Light) és egy egyedi SIM-tűt is tartalmaz, magán a mobilon pedig ott figyelnek a kötelező extra androidos témák is.

Ami a specifikációt illeti, a vásárlók természetesen a ROG Phone 6 minden jóságát megkapják a Snapdragon 8+ Gen 1 processzortól a 16 GB LPDDR5-ös RAM-on át a 6000 mAh-s akkumulátorig, kiegészítve az olyan gaming-fókuszú extrákkal, mint a fejlett haptikus visszajelzések, a GameCool6 hűtésremdszer és a GameFX hangzás.

Ezért persze mélyen zsebbe kell nyúlni: az ASUS hivatalos oldala 1099 angol fontért, vagyis kb. 520 ezer forintért listázza a ROG Phone 6 Diablo Immortal Editiont, valamikor december közepére ígérve a szállítást.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.